Bil och sista förberedelserna inför resan m SEAPPI

Vaknar tidigt som vanligt. Börjar få resfeber. Skjuter upp tiden med VTs journalist. Viola har sovit över för sista gången och åker med mig till Gamleby, där jag har tid hos tandläkaren. Så far jag mot Västervik och Bilprovningen. Just när jag ska köra in börjar bilen rusa igen!!! Precis som den gjorde i Falun, sista kvällen hos Pernilla. Besiktningsmannen försökte hitta felet, men fann inget. Kära nån – ska inte bilen gå igenom den här gången heller? Jodå, det kan haka upp sig på den här modellen, sa han, och godkände bromsar och framaxelbalk. Körde försiktigt mot Gamleby och fick mina dollar i Banken. (Lång, lång kö, det var bättre med bank i Överum). När jag närmar mig Björnsholm så börjar bilen rusa igen. Kommer hem i full fart. Nedrans! Nu måste jag ut i trädgården och så lite blomfrön, så att det finns något vackert när jag kommer hem igen.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bil och sista förberedelserna inför resan m SEAPPI

  1. pernilla skriver:

    Rackarns och den bilen ska jag ta hand om!!!! Hjälp =)

  2. Susanna skriver:

    Hej! En liten hälsning bara. Såg att du hälsat på hos mig så jag blev lite nyfiken på din sida. mvh/Susanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.