Mängder av svalor runt Knights Palace

 Igår var vi på en lång rundtur runt Östra Jerusalem, Male Adumim mm. Väldigt varmt. Tina, Axel, Valenntina o jag åker till Svenska konsulatet ed registreringarna o träffar SIDA-folk. Högtidlig ceremoni i Redeemers Church när gamla teamet överlämnar till oss som är nya. Joh 20:1-18, böner, ljuständning och vi sjunger "The Kingdom of God", "Jag behövde en nästa…", "Bless the Lord". Allt blev väldigt starkt, så det blev nya tårar. Gemensam middag på Papa Andreos. Vi är trötta och Pandora o jag går hem vid nio. Fortfarande är det väldigt varmt, även om det känns lite mänskligare idag. På mitt rum är det säkert 30 grader. Idag blir det visst +35. Ska packa, handla lite och så ska vi dra iväg till Betlehem.

Citat

Sveriges Radio – lokala och rikstäckande radiokanaler

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mängder av svalor runt Knights Palace

  1. pernilla skriver:

    Här öser regnet ner idag och ute är ljuvligt grönt. Jag har streckåkt till Jönköping idag och sökt ännu ett jobb. Får jag detta tar jag nog en sista minuten i slutet av maj och piggar upp mig lite, borde jag kanske göra ändå =). Benny vill att vi åker till Grekland och fotograferar. Det skulle nog göra gott.Ta hand om dig! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.