Det regnar i Betlehem

Äntligen har vi kontakt via Internet i vår placering. Man känner sig lite utanför, när både radio, TV och internet saknas. Det kändes bra att komma hit i torsdags och packa upp alla saker och försöka få lite ordning på tillvaron. Idag har vi besökt SOS Barnbyar och det är fantastiskt att se glada barn. I varje hus bor 7-9 barn i varierande ålder, samt en "mamma" och en "pappa". Allt verkar väldigt trivsamt. Där också volontärer och de undrade om vi kunde ordna tillstånd för barnen att få komma till havet. Alla här längtar till vatten, både unga och gamla. Tyvärr har vi inte den fullmakten. Nu är det lite svalare än det har varit tidigare, regnet gör gott, och det började med åska och blåst i torsdags.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det regnar i Betlehem

  1. May-Britt skriver:

    Hej ! Vill bara tala om att jag besökt din sida, och att dina foton från Palestina, samt dina rader, verkligen berör mig ! Ofta-ofta tänker jag på det Palestinska folket, och önskar så innerligt att dom ska få "leva sitt liv", i "sitt eget land" ! I frihet!!!
     Vänliga hälsningar från May-Britt !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.