Sovmorgon

 Så skönt att få sova ut och vakna till en klarblå himmel. Var försiktiga med solen, sa Semy på Holy Land Trust. Bäst att sätta på den förfärliga kepsen. Blev hämtade och körda till Umm Salamone av Mayorn. Härlig lunch, med typisk palestinsk mat – dolmar med vinbärsblad och fyllda små squasch. Allt upplagt på ett jättefat, från vilket vi åt direkt. Mums. Så for vi till en annan by, var tvungna att äta mer. Och på hemvägen vid åtta-tiden undrade Trond var vi skulle äta middag. Han verkar vara hungrig för jämnan och problemet är att han inte äter vare sig grönsaker eller ägg. Han vill bara äta kött. Det blir inte så lätt i den här delen av världen, där inte alla får äta sig mätta så ofta.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.