Svensk Nationaldag

 För min del kan jag gärna vara utan en Nationaldag. Borde det inte vara den svenska Midsommarafton? Dessutom saknar jag Annandag Pingst. Självklart skulle den ha varit kvar. Nu blir ju Pingsten som vilken veckoända som helst – och det är det ju inte. Ja, i år kvittar det ju lika för mig, men jag fick tydligen igenom en hälsning från Följeslagareprogrammet i Helgmorgon i P4. (Enligt lillebror, Tack Roger).

Morgonen vid checkpointen gick väldigt bra. De flesta tycks veta vad som hände i går och en man kom med chokladkakor till Brigitta o mig, som ursäkt eller tröst. Brigitta är lite bättre och klagar inte.

Ute är det som i en ugn. En bra bit över +30 i skuggan och kläderna, som jag hängde ut, torkade på nolltid. Vi har gått ganska långt på olika möten och uppdrag, värmen gör att det blir ganska jobbigt, speciellt i de branta stup som vi har här nere. Nu tror jag att jag ska lägga in några gamla bilder, eftersom kameran har fått vila idag.


 

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.