Så fort dagarna går…

Det är redan tisdag och mina nya kompanjoner lämnade Betlehem på förmiddagen. Verena, Trond o jag hann med att kolla Checkpointen på morgonen. Verena har varit magsjuk sedan i lördagsnatt, men är lyckligtvis bättre i dag och ville gärna se hur det är på morgnarna. Det började bra, men blev en förfärlig morgon och vi kom inte hem förrän nio. Brigitta for till Aqaba för att förnya sitt Visa, Marianne på tre dagars ledighet till Tel Aviv, Dwin o Verena till Betlehem och medan Trond sov så kunde jag duscha och äta frukost i lugn och ro. Så gick Trond o jag ner till ARIJ, ett institut som sysslar med mark, miljö och karthantering. Vi fick några nya, uppdaterade kartor och jag får faktiskt ont i magen, när jag ser Israels planer med murar och gränser. Helt emot alla lagar! Men vem bryr sig? Det är det som gör så ont!
I morgon är det min tur att vara ledig och Lucas kommer hit från Yannoun, eftersom Trond inte får lov att vara ensam på Placeringen. Så i eftermiddag far jag till Jerusalem och hotell Gloria, slänger mig på sängen och sätter på TVn.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.