Det drar ihop sig…

Fredag. Det var +25 klockan fyra, nu har temperaturen stigit till +33. Vem städar? Brigitta. Vem träffar kändisar? Marianne. Vem är ledig? Trond. Nu är Brigitta i sitt esse. Hade hon kunnat få in sofforna i tvättmaskinen, så hade hon stoppat in dom. Tvättar och putsar allt. Men hon drar i morgon, så hon vill göra sin del. Det är ju i morgon som "Cleaning the House" ska äga rum. Och jag har sovit några timmar efter en som vanligt besvärlig morgon vid checkpointen. Nya soldater, som ställer till problem och försöker köra ut oss. Det är uppbrottsstämning i luften. Mycket som ska göras för sista gången. Det är bara jag som tar det lite lugnt, jag behöver ju inte packa allt och säga adjö. Jag har ju tid framför mig. Nästan hela hösten. Däremot har jag en artikel att skriva, som måste vara klar före tisdag. Yallah!

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.