Tillbaka i Betlehem

 Efter några dagar hemma, när jag var sjuk och sov,  kurerade mig och träffade släkt o vänner, så är jag tillbaka i Betlehem igen. Vi har haft några utbildningsdagar i Jerusalem och igår när vi skulle återvända till placeringen, så revolterade min mage igen. Ingen frukost, ingen mat, bara matt. Idag vaknade jag av en dröm – att jag frossade i ett stort stycke rökt kött – det kändes som en mardröm, även om det var en önskedröm och som tur var så fanns det bara cocacola och det hemska örtthéet som Verena lagat till mig, vid sängen. Men jag mår bättre idag, och kunde tillägga vad  faster Anna skulle ha sagt. Jag kommer att bli som en skugga av mitt forna jag.
 

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.