CPT London

Första lediga dagen, sedan jag kom till London och CPTs Non violent-träning. Det har varit tuffa dagar.
Vi har vår nattinkvartering på Ouaker Meeting House i Muswell Hill. Sover på madrasser och Biblioteket är mitt lilla krypin tillsammans med Zee-Zee. I stora salen ligger grabbarna och vi måste vara ute ur huset kl åtta på morgonen, när förskolan börjar. Då packas allt ihop och alla våra tillhörigheter stuvas ihop på ett ställe. Vi får inte komma hem för tidigt, eftersom det är aktiviteter i huset under dagar och kvällar. Luffarliv!
Klockan åtta börjar våra dagar på London Mennonite Center, en stor slottsliknande byggnad, där vi lagar mat, diskar, städar, tvättar och har våra lektioner. Den första tiden har vi tränat "Public witness", och vår första utmaning och aktion var att demonstrera mot bomberna i Afganistan. Vi trodde nog att vi skulle bli arresterade, eftersom vi inte var riktigt lagliga, när vi slog oss ner framför militärbasen Northwood, för att fira Nattvard. Men polisen var vänlig och föredrog att förhandla. Några blev bortburna, men jag gick frivilligt till anvisad plats. Vi var nöjda, men lite snopna över att ingen blev arresterad.
Linus, David och jag tog  tunnelbanan ner till Bank of England och hittade kyrkan där Bo Ingelberg spelade lunchkonsert. Roligt att träffa Elisabeth och Klara oxå. Sedan åt vi på en typisk gammal engelsk pub. Paj!
Strosade ner till Themsen, såg bl a St Pauls Cathedral och Convent Garden. David o jag tog tunnelbanan från Leicester Square till Highgate. Och min resväska hade anlänt på eftermiddagen! Så glad jag är för det!!!

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.