Tai Chi och Chi Gong

Tiden står inte stilla här heller. Det är söndagkväll och i schemat står det "Evening free" och vi konstaterade att klockan var nio när vi var klara med middagen. Men förmiddagen har ju varit fri för att vi ska kunna hinna gå på gudstjänst. Fem av oss gick upp till S:t James, den anglikanska kyrkan. Jag blir lyrisk när jag ser deras verksamhet och sättet att fria gudstjänst. Tänk om det kunde vara så naturligt hemma hos oss.
Doug Pritchard, som är CPTs chef, anlände i onsdags och ska stanna månaden ut. Han vill ju veta vad vi är för ena. Så han har gått igenom policy, organisation och strategier. Idag blev det Iraq, som han känner väl och vi fick spela rollspel över ett tänkt scenario.
Rollspel har ju varit aktuellt tidigare i veckan. Jag fick spela elak bosättare och fann ett stort nöje i att kasta sten (papper), på en stackars herde och att stjäla hans får. Jag lyckades nästan skrämma mina medbosättare med mina skrik. Kul, tyckte jag. Sedan spelade jag herde och fixade att skydda mitt stackars får (Doug). Jag har väl aldrig vågat spela teater förr?! I eftermiddag var jag äldre kurdisk kvinna.
Min andra lediga dag i London, var jag så trött. Det blev bara tvätt, datajobb och sedan sov jag i tre timmar. På kvällen gick jag till basen och vi såg en bra israelisk film, "Walz with Berich", tror jag att den hette. Nu är det bara två lediga dagar kvar och jag måste försöka göra något vettigt av dom.
I morgon är det måndag och en annan dag.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.