Ledig torsdag

Det var fantastiskt att vakna upp idag! Ljust ute. Ensam på golvet. Lite förskräckt och undrande. Vad är klockan? Den visade sig vara åtta – skönt! Lite tid till en kopp kaffe, innan nedanvåningen fylldes av lärare och förskolan. Det är vår sista lediga dag innan vi åker hem. Nästa veckas ledighet visar sig vara inskränkt till måndag efter ett, därutöver har vi hela dagar från åtta till nio på kvällen. En ledig dag som idag, känns det överkomligt, men jag förstår att vi kommer att vara ganska trötta nästa lördag, när vi har vår avslutning. Idag hade vi tid för lite småprat och Christoffer påminde att vi nu har varit tillsammans i tre veckor. Det är otroligt att tiden har runnit iväg så fort.
Jag gick sedan stigen genom Highgate Wood, det är verkligen fantastiskt att det mitt i London finns skogar. Det har inte varit frost här ännu, så jag saknar förstås svenska flammande färger på träden, men njutningen av det fortfarande ljumma vädret överväger.
Många tankar far genom huvudet efter all tid tillsammans, vi har ju haft övningar, där två personer från var sida har viskat negativa, resp positiva tankar innan vi svarar den person som ställer frågor. Jag skrattade mycket, för det var så svårt att skilja ut vad jag skulle svara. Vi är ju själva ansvariga för vilket inställning vi har, väljer vi goda eller elaka tankar. Nu ska Linus o jag ta tunnelbanan till Down Town, Hyde Park kanske och bara strosa omkring. Jag väljer goda o snälla tankar.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.