Bweireh o de förstörda vindruvsträden

De senaste bilderna togs under en dag i Bweireh, när vi fick se vandaliseringen som ägt rum under natten. Utposten med illegala bosättare bakom en av bilarna, samt vägsträckan där vi följer barnen. En bild föreställer polisbilen, "det finns inga bevis på att bosättarna utfört dådet". Men på ena fotot kan man se det uppbrutna staketet.
Idag fanns inget vatten i vår lägenhet, dessutom hade jag tandvärk och en svullen kind. Kunde så småningom duscha i en av de andra lägenheterna. Fick tid hos en tandläkare, som skrev ut något antiinflammatoriskt. Fick remiss till röntgen. På morgonen var det stor uppståndelse vid pojkskolan. Bosättare påstod att en av eleverna kastat sten på hans bil. De ville in på skolan för att ta hand om den skyldige. Två pojkar hämtades in för förhör. När bosättare kastade sten på bilar vid Bweireh förra veckan hände ingenting.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Organisationer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.