Till Hebron

I går blev jag skjutsad till Swebus i Gamleby, för att komma upp till Stockholm och Pernilla, som lovat att köra mig till Arlanda i dag.

Thomas hade beställt bord på Pelikan, en restaurang där det serveras svensk husmanskost. Väldigt trevlig lokal och inredning. Maten var superb. Jag valde Skomakarlåda, överdådigt gott! Potatismoset smälte som smör i munnen. Vi tog Tunnelbanan in till Centrum från Solna, inte var dag som jag använder det färdmedlet. Så mycket folk!

Det var lite svårt att sova på natten, huvudet var klarvaket, som det kan vara ibland. Före tre började jag förberedelserna och strax fyra for vi genom en tyst stad mot Arlanda. För första gången checkade jag in på automat. Det fungerade väl. Åker man till Israel, får man gå igenom två identiskt lika säkerhetskontroller. Flygresan gick bra och framkommen fick jag inte en enda fråga. Sedan blev det långa väntetider i olika bussar innan jag slutligen nådde fram.

Även om det är kallt inomhus, känner jag mig varmt välkommen av Mona, Paddy och Jean. Som att komma hem igen.

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.