En ganska vanlig dag.

Bild

Så här såg himlen ut i morse från mitt synfält i Björnsholm. Pastell och guld.

Känner mig inte riktigt hemma med den här layouten. Kanske för att jag skriver på Paddan. Det var ju tokigt. Vi har varit på en resa i Turkiet, sett och bott på de mest fantastiska hotell, även om det mest blev en natt på varje ställe, så blev överraskningen stor när vi vaknade och såg lyxen i dagsljus. Hade jag inte väntat mig av Turkiet.En gång i slutet av 70-talet var jag på båtutflykt till Marmaris från Rhodos över en dag. Inget vidare minne, med slaktade djur och svärmande flugor på gatorna. Allt har blivit annorlunda verkar det som.

Men många blev sjuka under resan. Ewa o jag var så glada att vi slapp, klarade oss från magont.

Skrattar bäst som skrattar sist. Hann bara vara hemma en halv dag, så slog den till bacillen. Oj, vad jag hostade. Till slut kräktes jag rakt ut. Och hostade och hostade. Utmattad somnade jag, sov hela natten och nästa dag, med några få vändor till badrummet. Totalt utslagen!

Det har vänt idag, men än är jag inte helt OK, men det tar väl sin tid.

men Oj, oj, oj, vilken fin resa vi fick vara med på!

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.