Vinterfåglar inpå knuten…

Försöker meditera och få hjärnan lugn, så att sömnen kan infinna sig.

Då kommer tanken på vinterfåglarna in. Det är bara att låta tankarna komma och gå, säger experten. Vad gör man när de inte vill gå, bara ersätts av andra. ”Är det i morgon som jag behöver fylla på kontantkortet?” Måste kolla det innan jag är klar att åka med Fårbobuss på Reseträff. Vad det blåser ute! Undrar om jag ska ta lilla resväskan och ryggsäcken, eller om det räcker med ryggsäcken. Ska jag ta bilen eller ska jag gå till busshållplatsen? Försöker hitta mitt mantra igen. ”Hur är prefixet på Antunna? På Antum”. Nya grubblerier. Måste upp och kolla. Kollar i kylskåpet, tar några skivor ost. Nyheter på Vaken. Oj, är klockan redan ett! Mantra och meditation…

Nu har jag rapporterat vinterfåglarna och skottat snödrivorna. Fyllt på fågelautomaterna och packat resväskan. Måste klä mig i täckbyxor, stövlar, schal och vantar, så att jag inte fryser ihjäl medan jag väntar på bussen. Plånbok, pass. Tar med ordlistorna  och texter som vi översatt under hösten. Måste få det att fastna i huvudet.

En ganska vanlig förmiddag. Snöstormen fortsätter…

Om inst1

Lutheran Pastor. Peace work mostly in Middle East. Engaged in work with refugees
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.